QISHLOQ XO’JALIGINI RAQAMLASHTIRISHNING STRATEGIYASI VA RIVOJLANISH YO’NALISHLARI - Kenjayev Toshbolta Aminovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar qishloq xo’jaligiga qanday joriy etilayotganini tanqidiy ko’rib chiqadi. Maqolada qishloq xo’jaligi uchun yangi texnologiyalarning paydo bo’lishi va raqamlashtirish strategiyalari bayon qilingan.