ZAMONAVIY DEHQONCHILIKDA TOMCHILATIB SUG‘ORISH - Yusupova Mohidil Abdumutalibovna; Abdullaaxatov Asadbek Ilhomjon oʻgʻli (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy dehqonchilkda va bog‘dorchilikda tomchilatib sug‘orishning ahamiyati, tomchilatib sug‘orishning afzalliklari, tomchilatib sug‘orishning qisqacha tarixi, tomchilatib sug‘orishda tavsiya etilgan sug‘orish meyorlari keltirilgan.