RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ASOSIDA SMART SHAXTALARNI TASHKIL QILISH - O.SH. Yormatov; U.T. Toshtemirov (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
O`zbekistonning iqtisodiy rivojlanish sur`atini har tomonlama tezlatish uchun asosan og`ir sanoatning butun xalq xo`jaligini yanada yuksalishiga yordam beradigan tarmoqlarini rivojlantirish katta ahamiyatga ega bo`ladi. Bunday tarmoqlardan biri hozirgi zamonda konchilik sanoatidir.