YER OSTI KON ISHLARIDA FOYDALANILADIGAN TEXNIK ISHLANMALARNING INNOVATSIYON TEXNOLOGIYALARINI ISHLAB CHIQISH - U.M. Mamirov; U.T. Toshtemirov (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Yer osti kon ishlarida foydalaniladigan asbob-uskunalar bilan auditoryani jihozlash orqali talabalar ushbu qurilmalardan foydalanishni o’rganadi va bilim,ko’nikma, malakalarini yanada oshirish imkonyati yaratiladi. Universitet talabalarning ilm maskani ekanligini hisobga olib, barcha imkoniyat va sharoitlar talabalar uchun bo’lishi kerak.