TIBBIYOT TASVIRLARINI SEGMENTASIYA QILISH USULI - F.F. Meliyev (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada tasvirlarni segmentasiyalash usullaridan biri haqida fikr va mulohazalar keltirilgan. Usul tibbiyot tasvirlarida sinovdan o’tkazilib olingan tajribaviy tadqiqotlar natijalari raqamlarda berilgan.