TA`LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Siddiqov Ilhomjon Meliqo`ziyevich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada respublikamiz oliy taʼlim tizimida raqamli texnologiyalarni qo‘llash, ularning imkoniyatlarini tahlil qilish asosida o‘quv jarayonini rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari aniqlangan. Shuningdek, oliy taʼlimda raqamli texnologiyalarni joriy qilishga ilmiy asoslangan xulosalar tuzishda mavjud bo‘lgan amaliyotni o‘rganish, tizimlashtirish va umumlashtirish orqali taʼlim sohasida nafaqat muhim o‘rin egallashi va qanday shaklda joriy qilinishi bo‘yicha takliflar keltirilgan.