BOG‘LIQSIZ TASODIFIY MIQDORLAR YIG‘INDISINING XARAKTRISTIK FUNKSIYASI - Jovliyev Aziz Ismanqul o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Bu ishda ehtimollar nazariyasi va matematik statistika fanida muhim ahamiyat kasb etgan tasodifiy miqdorlar yig’indisining xarakteristik funksiyalar topish ko‘rilgan.