TA’LIM SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARINING QO’LLANILISHI - Batirov Behzod Barotovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada raqamli texnologiya, ta’limda raqamli texnologiyadan foydalanish, raqamli texnologiyani ta’lim tizimi vostilari, raqamli texnologiyasini ustunliklari, haqida tushuncha berilgan.