ZAMONAVIY MAKTAB TA’LIM JARAYONINDA SIMSIZ TARMOQLAR TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Yokubjonnov Sardorbek Sobitjon o’gli (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada o’quv jarayonida simsiz tarmoqlardan foydalanish imkoniyatlari ko’rib chiqiladi, bu zamonaviy maktabga o’z imkoniyatlarini sezilarli darajada kengaytirish imkonini beradi. Wi-Fi va Bluetooth texnologiyalarining afzalliklari hamda ularni o‘quv jarayonida qo‘llash imkoniyatlari bayon etilgan.