KICHIK BIZNES SUBYEKTLARI FAOLIYATINI TASHKILLASHTIRISHDA MOLIYAVIY HISOBNING AHAMIYATI - Elmurodov M.N; Tojiyeva M.M. (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Bugungi kunda respublikamizda iqtisodiyotni rivojlantirish asosiy masalalardan bo‘lib, tadbirkorlik sohalari faoliyatini tashkillashtirish muhimdir. Bu maqolada bugungi kunda bizning mamalakatimizda yo‘lga qo‘yilishi mumkin bo‘lgan tadbirkorlik sohasi haqida yozilgan. Pavloniya daraxti haqida va pavloniya plantatsiyalarini tashkillashtirish qancha harajat va qancha daromadga erishish mumkinligi moliyaviy hisobi nazariy jihatdan ishlab chiqilgan. Muallif tomonidan kichik tadqiqot o‘tkazilib tegishli xulosalar ishlab chiqilgan.